Excursió al pantà de Vallvidrera

Grup Natura

El diumenge 15 de maig varem anar d’excursió a Vallvidrera. Erem unes 40 persones, grans i petits, i ens varem trobar tots a la Plaça Molina a les 10:30. Allí ja va començar l’aventura! Varem agafar els ferrocarrils fins a l’estació Peu de Funicular per pujar tots cap a Vallvidrera amb funicular. Als nens els hi va agradar molt i semblava que el conduissin ells.

Excursió al pantà de Vallvidrera mini
Pujant amb el funicular

Un cop a Vallvidrera varem agafar un caminet pel mig del bosc fins arribar a l’àrea de lleure de Santa Maria des d’on vam agafar el camí del Pantà i a on vam arribar passant pel costat de la sortida del tunel de la Mina Grott.

A la Casa del Guarda, el Centre d’Interpretació del pantà, ens varen donar una interessant explicació del pantà i dels animals que hi viuen: la Reineta, els ànecs… i també dels animals invasors, entre els que hi ha les tortugues de Florida. Un cop acabada l’explicació varem anar a donar la volta al pantà i inclús alguns nens varen salvar una espècie de cranc de riu! Afortunadament, ningú va caure a l’aigua, encara que molts es van arriscar creuant el pantà per unes pedres a cent per hora. Això sí, hi va haver fang per a tothom!!

Després, cap a dinar a l’àrea de lleure de Vallvidrera on els pares varem descansar una miqueta (sols una miqueta… encara que un pare va aconseguir, fins i tot, fer una mica de migdiada),  mentre els nens seguien saltant per la muntanya, pujant als arbres, jugant a futbol o amb la sorra o donant voltes (sense parar).

Als volts de les 5 i després d’haver fet un café reconstituent (els pares, als nens no els hi feia falta), varem anar a agafar el tren al Baixador de Vallvidrera per tornar a casa i disfrutar,els pares, d’un descans molt merescut després d’aquest dia tan divertit a Collserola!

Arribem a Vallvidrera
Arribem a Vallvidrera
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s