Sortida a Cal Castillo de Collserola

El diumenge 12 de desembre varem anar d’excursió al Nucli Zoològic de Cal Castillo a Collserola.

Sortida a cal castillo de Collserola mini
Zoo Collserola

Erem unes 40 persones, grans i petits, i ens vàrem trobar tots allà, després d’uns quants revolts a l’Arrabassada i un trosset d’un camí de sorra passat el Tibidabo. Aquest nucli zoológic es propietat del Sr. Castillo, qui té molta cura dels 125 animals que hi podem trobar allí, en un recinte tancat enmarcat en un entorn natural on es pot gaudir d’una experiència única en contacte amb emús, ases catalans, cabres del Tibet, cavalls nans, daines, porcs del Vietnam, paons, conills, ànecs … Va ser molt divertit i la manera en que varem poder ajudar al Sr. Castillo va ser deixant un petit donatiu a l’entrada, ja que costa molt mantenir tots aquests animals (menjar, veterinari, etc.).

Després varem tornar a agafar els cotxes i, després d’una mica de “trialillo” per camins de muntanya, varem arribar a l’Ermita de Sant Medir, on varem fer picnic i els nens i nenes i alguns pares varen poder córrer i jugar a futbol i al pilla pilla, entre d’altres activitats.

Al final de la jornada, a mitja tarda, alguns pares i mares varen poder gaudir d’un cafetonet reparador en un restaurant proper per relaxar-se (encara que diuen que el café és estimulant!) abans de tornar cap a casa tot recordant aquest dia tan divertit.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s