Vols col·laborar en la propera jornada solidària?

acmur

Benvolgudes famílies dels alumnes de l’Escola Decroly de Barcelona: com ja es va fer el curs passat, l’Escola organitza, amb la col·laboració de l’AMPA, una Jornada Solidària destinada a recollir donatius per a una entitat benèfica. Els donatius es fan a través de la celebració de tallers i activitats a l’Escola, en què participen els alumnes i les famílies. En l’edició d’enguany, l’entitat benèfica escollida és ACNUR i la jornada està prevista pel divendres 21 d’abril a partir de les 17 h.
La Comissió de la Jornada Solidària de l’Escola ha demanat a l’AMPA que faci una petició de col·laboració a les famílies en l’organització de la jornada; per tant: ens adrecem a tots els pares i mares de l’escola per demanar la col·laboració en la proposta i realització de tallers el dia de la Jornada Solidaria. La temàtica dels tallers és: La INTERCULTURALITAT, el que es busca amb els tallers es conèixer altres indrets del món i acostar-nos, de diferents maneres, a altres cultures. Els tallers han de ser de cost mínim, en quant a material, i han de poder donar resposta a molts nens/es a l’hora.
Els pares i mares interessats, us podeu posar en contacte amb l’AMPA (abans del 15 de març), posant el nom, correu electrònic i telèfon de contacte, per tal de poder passar el llistat a la Comissió de la Jornada Solidària de l’Escola.
El correu electrònic de l’AMPA és:  info@ampadecroly.org

Us animem a tots a participar!

Moltes gràcies.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.