Festa de benvinguda del curs 2018-2019

Les famílies de l’escola vam celebrar la festa de benvinguda el 9 de novembre. Aquest any, la temàtica va ser el Samhain, l’any Nou celta. Hi va haver disfresses, música i un concurs de fanalets. Les famílies de sisè van oferir el berenar. Amb la col·laboració de tothom es van organitzar una paradeta de beuratges, tallers de pintura de pedres i de fer xapes. També es va maquillar la cara a totes les criatures que ho van demanar. Així vam tenir una festa plena de fades, mags, vampirs i carabasses.

fanalets.jpgbeuratges.jpg

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.